• ,

  Big Vision – syze zmadhuese

  L1200 L2750 Porosi →
 • Blackoff Maskë e zezë për fytyrën – 2 për 1500lek.!

  L1500 L3200 Porosi →
 • Flawless Legs – Depilator për heqjen e qimeve nga trupi

  L3200 L5900 Porosi →
 • Frezë për thonjtë dhe pastrim kutikulash

  L1200 L1900 Porosi →
 • ,

  Korse/Brez për shtrëngim të stomakut

  L1200 L2100 Porosi →
 • , ,

  Krëhër për drejtimin e flokëve

  L2000 L3750 Porosi →
 • , ,

  M2 Byzylyk i zgjuar

  L3200 L4900 Porosi →
 • ,

  Monokular Teleskop

  Monokular Teleskop
  L1950 L5000 Porosi →
 • , ,

  Pajisje elektro-shoku në formë të telefonit celular

  L2450 L3250 Porosi →
 • ,

  Pajisje për korrigjimin e shtyllës kurrizore

  L1500 L2950 Porosi →
 • , , ,

  Pajisje ultrasonike për trajnim + mbrojtje nga qentë agresive

  L1700 L2900 Porosi →
 • , , , , , , ,

  Riddex Pest – Pajisja elektrike kundër dëmtuesve 1+1 Falas!

  Riddex Pest – Pajisja elektrike kundër dëmtuesve
  L1500 L4000 Porosi →

Po shfaqen krejt 12 përfundimet

WhatsApp
Dërguar