Ofertë!

Monokular Teleskop

L1950

 • Këto Monokular Teleskop ofrojnë një zmadhim 16x dhe një diametër objektivi 50 mm.
 • Fusha e pamjes: 66m / 8000m.
 • Aplikimi: Ideale për kampe, peshkim, shëtitje, golf, fushëveprim, ngjarje sportive, koncerte, shikim të shpendëve, udhëtime etj.
 • Dizajn i fokusit të dyfishtë – Mund të duket distanca shumë më e gjatë dhe më e dallueshme.
 • Edhe në dritë të ulët, imazhi është gjithashtu i qartë pa skaje të errëta, por nuk mund të përdoret për vizionin e natës plotësisht katran-të zi.
 • Mekanizëm i thjeshtë për t’u përdorur / mekanizëm zoom / foucs
 • Dimensionet: 150 mm x 52mm
 • Pesha: 11oz
 • Ngjyra: e zezë
 • Diametri i lenteve: 40 mm (objekt) 15 mm (syri i syrit)
 • Zmadhimi: 16X
 • Fusha e pamjes: 66m / 8000m
 • Shkalla e pafundësisë: 1m
 • Fokus rregullimi i objektivit dhe sistemi i dyfishtë i syzeve

Artikujt e përfshirë:

 • Një palë dylbi njeshe 16X52
 • Një çantë mbajtëse
 • Një rrip
Sasia: