Ofertë!

Jelek me ngrohje + Powerbank falas!

L3500

Jelek me ngrohje të integruar
Për aplikimin e pozicioneve të punës në kushte të jashtme ose gjatë kohës së lirë
Jashtëzakonisht rezistent ndaj ujit dhe erës, siguron rehati dhe qëndrueshmëri në mjedise të vështira
Nxehtësi sipas kërkesës – zona të ngrohura të qepura të bëra nga fibra karboni, të cilat transferojnë nxehtësinë në pjesët kryesore të trupit

  • 3 nivele të rregullimit të intensitetit të ngrohjes
  • Furnizimi me energji elektrike: Karikimi me USB me ndihmën e një baterie të jashtme të Power Bank (ato vijnë së bashku me energjinë elektrike); nëse keni një
  • Power Bank prej 10000mAh = 8 orë ngrohje
  • Dizajn i përmirësuar që parandalon humbjen e nxehtësisë
  • Liri maksimale e lëvizjes me formë të përshtatur në mënyrë optimale dhe material rezistent
  • Materiali: 100% poliester, fibër acetat

Informacion shtesë

Madhësia

3XL, 4XL, L, XL, XXL