Ofertë!
,

Korse/Brez për shtrëngim të stomakut


Lehtë  arrini figurën e dëshiruar  me Korse/Brez për shtrëngim të stomakut!

Ngjyra: krem

Avantazhet:

  • nuk vërehët nën rroba
  • bërë nga materiali elastik
  • nuk mblidhët në rrotulla derisa e mbani atë

Metoda e larjes: me ujë të ngrohtë me dorë ose në  makinë (pa centrifugë dhe pa shtuar zbardhues)

 

L1200 L2100

WhatsApp
Dërguar