Ofertë!

Pajisje ultrasonike për trajnim + mbrojtje nga qentë agresive

L1700

 • pajisja qetëson qenët e padisiplinuar ose dëbon qentë agresive të humbur
 • mëson qenin tuaj për të lidhur tingullin e vështirë me komandën që jep
 • Bateri 9V
 • tingull tejzanor prej 125dB / 25000 Hz
 • Frekuenca: 25 KHz
 • varg efektiv deri në 5m
 • vepron për çdo lloj qeni, vendas, policor, ushtarak, bari etj.
 • pa teknologji shokuese
 • Dritë LED
 • Dimensionet: 12.5cm x 4cm x 2.7cm
 • pesha: 97g.
 • Materiali: ABS

Udhëzime për përdorim:

 • Për trajnimin e qenve, mënyra e funksionimit rregullohet në mes dhe shtyp butonin.
 • Për të ekzekutuar një qen agresiv, mënyra e funksionimit është vendosur në njësinë e fundit në pjesën e poshtme dhe shtyp butonin.
 • Për të aktivizuar dritën e akullit në shikueshmëri të ulët, mënyra e funksionimit është vendosur në njësinë e parë në të majtë dhe shtyp butonin.

Ideja e pajisjes tejzanor bazohet në njohuritë që qentë dëgjojnë me ultratinguj, dhe nëse kjo ultratingull është me forcë të lartë, ata do të tremben dhe do të largohen nga burimi tejzanor.

Shënim: Mos provokoni qen me qëllim!

Sasia: