Ofertë!

Green mask stick – maskë për fytyrë

L1300

  • Maskë e Çajit të Gjelbër  i përmban ekstrakt çaji jeshil, i cili pastron në mënyrë efektive lëkurën nga: pikat e zeza 100%,  aknet 100% , rrudhat në lëkurë etj.
  • Pastron papastërtitë e lëkurës, rregullon ekuilibrin e ujit dhe yndyrës në lëkurë, rregullon vitalitetin dhe rigjenerimin e lëkurës.
  • I përshtatshëm për të gjitha llojet e lëkurës.
  • Lehtë për tu aplikuar dhe përdorur: mjafton të aplikoni maskën në fytyrë para se të shkoni në shtrat, ta lini për 10 minuta dhe më pas ta hiqni maskën
  • Fytyra do të jetë e butë, e lëmuar dhe pa pika të zeza.
Sasia: