Ofertë!

Pajisje për korrigjimin e shtyllës kurrizore

L1500

A keni dhimbje kronike prapa, dhimbje në pjesën e poshtme të shpinës, dhimbje të muskujve nga sporti apo nga puna?A keni tendosje muskulore nga qëndrimit ulurt gjatë gjithë ditës në një zyrë ose në një makinë?Lëvizje të vogla dhe ulje të pahijshme shkaktojnë ngurtësi dhe dhimbje prapa.

Ushtrimet në një zgjatje 5-minutëshe – 2 herë në ditë me këtë pajisje magjikë janë të mjaftueshme për të zvogëluar dhimbjen në shpinë.

  • 3 nivele të ndryshme, dizajn fleksibël për pjesen lumbale të shtyllës kurrizore
  • Për lehtësimin e dhimbjes kronike të prapme, mosbalancimi i muskujve postural, ushtrimet për lakim natyror të shpinës te fëmijëve të vegjël, përmirësimi i fleksibilitetit të muskujve në shpatull dhe shpinë lehtëson dhimbjen e shpinës së shkaktuar nga lëshimi i një disku ndërvertebral (PIVD ), sciatica etj.
  • Portativ, me përmasa kompakte të mbajtjes dhe ruajtjes
Sasia: