Ofertë!

Shtrëngues për të definuar nofullën e poshtme

L1500

 • Thuaju lamtumirë mjekrës së dyfishtë dhe muskujve të lëshuar të fytyrës!
 • Ky ushtrues i nofullës ju ofron ushtrime për të definuar, mjekrën dhe fytyrën tuaj
 • Krijon një efekt tonifikues dhe konturues të fytyrës, duke ngritur mjekrën / mjekrën e varur dhe duke eliminuar depozitat yndyrore rreth nofullave dhe qafës duke i kthyer ato në një linjë perfekte në formë V.
 • Hiqni rrudhat e qafës dhe mjekrën e dyfishtë
 • Stimulon mbi 57 muskuj të fytyrës, mollëzave dhe qafës për të arritur një pamje rinore
 • E bërë nga silikoni, pa mbushës kimikë dhe rrezik për efekte anësore, i sigurt për t’u përdorur në gojë (materiali i përdorur për të bërë biberonët për foshnjat)
 • Mund ta përdorni kudo, në çdo kohë
 • Ju do të vini re rezultate në vetëm 10 minuta. përdorimi i përditshëm
 • Mënyra e përdorimit: Shpëlajeni tensionuesin nën një rrjedhë uji të vakët.
 • Vendoseni atë midis nofullës tuaj të sipërme dhe të poshtme dhe kafshoni.
 • Bëni lëvizje si hapja dhe mbyllja e gojës për 10-15 minuta. çdo ditë.
Sasia: