Ofertë!
, , , , , , ,

Riddex Pest – Pajisja elektrike kundër dëmtuesve 1+1 Falas!


Ofertë speciale: Ne kete oferte paguaj nje dhe merr nje falas!

Largoni “mysafirët e padëshiruar” në shtëpi dhe në zyrë shpejt dhe me lehtësi me këtë pajisje elektrike kundër dëmtuesve!

Avantazhet:

  • Preventivisht vepron si një mbrojtje kundër minjve dhe insekteve (puseve, milingonave, mushkonjave, merimangave …)
  • Kurseni në dezinfektim dhe dezinfektim që kushton shumë – kjo është mënyra më efektive dhe ekologjikisht miqësore për të hequr qafe dëmtuesit e mërzitshëm
  • Teknologjia e avancuar elektromagnetike – prodhon një tingull irritues për dëmtuesit, të padëgjuar për njerëzit
  • 100% i sigurt, pa toksina, kimikate dhe helme
  • Pa eshtrat e dëmtuesve të zhdukur, produkti vetëm i shpërndan ato dhe i mban ata larg nga vendi
  • dritë të natës
  • mund t’ju mbrojë deri në 100 metra katrorë
  • KUJDES: nuk është e përshtatshme nëse rruani një lloj brejtësi / derri ose miu

L1500 L4000

WhatsApp
Dërguar