Ofertë!

Krëhër për drejtimin e flokëve

L2000

Krëhëri për drejtimin e flokëve i cili bën të mundur kombinimin e një krëhëri normal dhe një pjastre. Drejton llojet e ndryshme të flokëve duke i dhënë shkëlqim dhe një pamje tërheqëse. E thjeshtë dhe shumë e lehtë për tu përdorur.

 • Dhëmbët 3D qeramike – Sekreti i kësaj furçie është në dhëmbë të rregulluar dendur që heqin flokët në rrënjë, ngrohin atë pa dëmtuar ose djegur
 • rezulatet sikur sapo keni dalë nga salloni i bukurisë
 • ideale për të gjitha llojet e flokëve dhe gjatësisë
 • temperaturë deri në 230°C
 • Gjatësia e kabllit: 1.8m
 • 220-240 V AC, 50/60 Hz, 50W
 • Ngjyra: e zezë
 • Përdoret ekskluzivisht në flokë të thatë
 • Praktike dhe e përshtatshëme për udhëtime
 • butësisht drejton flokët , shpejt dhe pa dhimbje
 • Nuk dëmton flokët

 

 

 

Sasia:
Kategori: , ,