Ofertë!

Jelek për drejtim dhe dhimbje të shpinës

L1850

 • E drejton qëndrimin
 • ndalon dhimbjet në shpinë
 • adekuat për burra dhe gra
 • një madhësi standarde
 • ndihmon të ndjeheni më të bindur në vetëvete
 • nuk vërehet ndër rroba, lëkura merr frymë lirshëm dhe përmes saj
 • ndjeket komforti i qafës, krahërorëve dhe kurrizit
 • lehtë adaptohet në kurriz dhe e mban të drejtë gjatë ecjes, qëndrimit ose kur jeni të ulur
 • E drejton pozitën e pjesës dorsale dhe lumbale me të cilën do të përmirësohet rrjedhja e gjakut dhe pakësimin e dhimbjes
 • I rekomanduar për: sklerozë, kifozë, lordozë, herni diskus të kurrizit, mbështet pjesën lumbale-sakrale, dhimbje akute në kurriz, shpinë dhe mes
 • kaseta përmes të cilave jep siguri maksimale të krahërorëve kundër lëndimeve si dhe për komfort më të mirë
 • mundeni ta shtrengoni ose ta lironi në pjesën e krahërorëve, si dhe në pjesën e mesit me një ngjitëse
 • material: 70% neopren, 30% najlon
Sasia:
Kategori: