Ofertë!

Thuja smaragd 50cm+

L1000

 • Lloji më i mirë i conifers / thuja
 • E përkryer për mbjellje të pavarur ose për  gardh i gjallë
 • Gjethet e butë nuk shpojnë si bimët tjera me gjelbërim
 • Bimë me gjelbërim të përjetshëm
 • Fidanë 2,5 vjeçare
 • Prodhim vazo (bima mund të mbillet gjatë gjithë vitit dhe është më rezistente ndaj të gjitha rrethanave të jashtme të një bime që është rritur në tokë)
 • Jetojnë një mesatare prej 40 vjet.
 • Vëllimi i saksis: 2L
 • Lartësia e bimës: 50+ cm
 • Mund të rritet deri në 4-5 metra lartësi
 • Kur rritet deri në 80 cm, mund të formohet në forma të ndryshme (topa, spirale etj)
 • Mund të ruhet deri në 3 vjet në saksi. pastaj transplantoni në një saksi më të madhe
 • Përshtatur për kushtet klimatike të Shqipëris
Sasia:
Kategori: