Ofertë!

12 copë Thuja Smaragd 30cm

L4200

 • Lloji më i mirë i conifers / thuja
 • E shkëlqyeshme për kultivim të brendshëm ose të jashtëm
 • Gjethet e butë nuk shpojnë si bimët tjera me gjelbërim
 • Bimë me gjelbërim të përhershëm
 • Prodhimi në vazo (bima mund të mbillet gjatë gjithë vitit dhe është më rezistent ndaj të gjitha rrethanave të jashtme sesa një bimë e rritur në tokë)
 • Mund të rritet deri në 4-5 metra lartësi
 • Kur rritet deri në 80 cm, mund të formohet në forma të ndryshme (topa, spirale, etj.)
 • Mund të ruhet në vazo deri në 3 vjet, pastaj transplantoni në një vazo më të madhe
 • Dimensionet: 30cm+
 • Përshtatur për kushtet klimatike të Shqipëris
 • Në këtë ofertë ju merrni 12 bimë në paketë.
Sasia:
Kategori: