Ofertë!

6 copë Juniperus Moonglow 25+cm

L2400

Në këtë ofertë ju merrni 6 bimë në një paketë

  • Juniperus me cilësi më të lartë
  • Produkt ekskluziv ne ngjyre te bukur
  • E shkëlqyeshme për mbjelljen e mbrojtjeve
  • Prodhimi në vazo (Bima mund të mbillet gjatë gjithë vitit dhe është më rezistente ndaj të gjitha rrethanave të jashtme sesa një bimë e rritur në tokë)
  • Aklimatizuar në kushtet klimatike në Serbi
  • Ai jeton mesatarisht 40 vjet.
  • Lartësia aktuale e bimës: 25 + cm
  • Mund të rritet deri në 4-5 metra lartësi
  • Kur të rritet deri në 80 cm, mund të formohet në forma të ndryshme (topa, spirale, etj.)
  • Mund të ruhet në një tenxhere deri në 3 vjet. Dhe pastaj transplantoni në një më të madh.
Sasia:
Kategori: