Spërkatës për ftohje me mjegull uji (10m)

L1950

Ideale për ditët e nxehta!

 • Produkti është i gjatë 10m
 • Krijon një ndjenjë freskie
 • Ftohje e shpejtë dhe efikase
 • E fton ajrin deri në 15 gradë!
 • Lehtë për t’u instaluar. Gjithçka që nevojitet për të përdorur sistemin e ftohjes së ajrit me spërkatje me ujë është një prizë ose ujë rubineti me presion 2,5 – 4 bar.
 • Presioni i rekomanduar të paktën 2.5 bar
 • Konsumi i ujit rreth 2 litra / orë për spërkatje
 • Në vend që të tërhiqeni në një dhomë me ajër të kondicionuar gjatë muajve të verës, ju mund të shijoni oborrin ose ballkonin tuaj të kopshtit me ajër të kondicionuar në natyrë që ul temperaturën e ajrit me 5 deri në 15 gradë.
 • Sistemi jep një ndjenjë të pabesueshme freskie dhe një ndjenjë subjektive të uljes së temperaturës. Sa më e lartë të jetë temperatura e jashtme, aq më i mirë është efekti i sistemit.
 • Sistemi i ftohjes ftohet dhe ruan lagështinë, ul temperaturën sipas parimit adiabatik (mjegull uji)
 • Për kopshtet e restorantit, kafenesë, hotelit, pishinës, plazhit, oborrit tuaj – i përshtatshëm për të gjitha llojet e hapësirave të hapura dhe gjysmë të hapura! E pershtatshme per te gjitha, cadra, tenda, struktura te levizshme dhe fikse.
 • Përveç nxehtësisë, sistemi spërkatës eliminon problemet e insekteve dhe shtyp pluhurin. Uji (mikrogrimcat) del përmes grykave të projektuara posaçërisht dhe lëshon avull duke ftohur pjesën e jashtme.
 • Sistemi i spërkatës është i lehtë për t’u vendosur (në më pak se 10 minuta) dhe nuk kërkon mirëmbajtje
 • E thjeshtë, efikase, e lirë, ekonomike, e lëvizshme me instalim të shpejtë.
Sasia:
Kategori: Etiketa: ,