Ofertë!

Zorë magjike tërheqëse (30 m)

L2150

Zora magjike têrheqëse  (30m) tërhiqet kur e lëshojmë ujin dhe mblidhet kur e ndalim ujin.

Përparsi:

  • Kompartabile për të gjitha standardet,shtojëse për zonë të ujit.
  • Gjatësi në shtypje (30m)
  • Me automatizëm zgjatet 3 herë më tepër nga gjatësia që e ka.
  • Me automatizëm kthehet ne gjendjen e vjetër standarde për 3 sekonda.
  • Pa krisur dhe pa u lakuar aspak.
  • Zora magjike është një zorë e lehtë e ndërtuar nga materiali i cili nuk prishet
Sasia:

Përshkrim

Fshehtësia është ne vet teknologjinë e ndërtimit të kësaj zore e cila mund të zgjatet për tre her me tepër se sa që është.

Zora ju ndihmon që pa problem ta ujitni parkun e juaj,ta lani veturën e juaj dhe për të gjitha aktivitetet tjera për të cilën ju nevoitet ujë.

Zora magjike tërhiqet nuk zen shum vend dhe është mjaft praktike dhe kompakte për tê kryer të gjitha detyrat e duhura.