Ofertë!

Pajisje për mbështjelljën e sarmave

L1450

Pajisje për mbështjelljën e sarmave – shpejt dhe me efikasitet bëni sarma  të shkëlqyera dhe të shijshme, me një madhësie të barabartë në vetëm 3 hapa!

  • Përgatitja e sarmave me ndihmën e kësaj pajisjeje është një kënaqësi e vërtetë. Dhe jo vetëm aq- në të njëjtën mënyrë mund të përgatitni rrotulla të ndryshme djathi dhe proshute  për gatim dhe urdhra, madje edhe pancakes!
  • Kur përgatitni sarmat, vendosni fletat të freskët lakër ose gjethet rrushi të freskta për t’u zbutur në ujë të valë. Vendosni ato në pajisjën për mbështjellje.  Pastaj vendosni përzierjen, tërhiqni dorezën dhe sarma juaj është gati. Thjesht dhe  shpejtë.
  • Aparati është projektuar posaçërisht për të lehtësuar punën tuaj, për të zvogëluar kohën e nevojshme për të përgatitur dhe përmirësuar cilësinë dhe pamjen e sarmave.
  • Përdorimi i pajisjes nuk kërkon njohuri dhe përvojë të veçantë.
  • Mund të përdoret në shtëpi, në restorante dhe kështu me radhë.
  • Është bërë prej plastike, me 3 nivele për rregullimin e madhësisë së sarmave
  • Lehtë për të ruajtur dhe lehtë për t’u përdorur
Sasia:
Kategori:

Përshkrim

  • Përmasat: 35.7 x 18.8 x 5.5 cm
  • Pesha: 310 g