Ofertë!

Organizator kuzhine

L1300

  • Organizator novator për kuzhinë
  • Bërë nga plastika ABS me cilësi të lartë
  • Dizajni i kullimit të ujit në pjesën e poshtme
  • Një produkt i shkëlqyeshëm për çdo kuzhinë, përdoret për rregullimin dhe shtrydhjen e sfungjerëve, telave, etj.
  • Përmasat: 39.5 x 27 x 8.5 cm ( mund të shtrihet deri në 49.8 cm)
  • Krijoni një mjedis të shëndetshëm, parandaloni shumëzimin e baktereve
Sasia:
Kategori: Etiketë: