Ofertë!

Frigorifer portativ (për në makinë)

L3700

 • Frigorifer portativ për ftohje dhe ngrohje të ushqimit dhe pijeve
 • Frigorifer me shumë qëllime me cilësi të shkëlqyeshme
 • Ju mund ta përdorni atë në makinën tuaj, kamion rimorkio, autobus, anije, në natyrë, në një piknik … thjesht kudo!
 • Muret e dyfishtë plastike të frigoriferit me izolim të shkëlqyer
 • Kapaciteti: 7.5L
 • Fuqia: 48W
 • Furnizimi me energji elektrike: 12V DC (spina me çakmak automatik)
 • Përmasat: 31 x 29 x 17 cm
 • Pesha: 2kg
 • Gjatësia e kabllit: 1,94m
 • Niveli i lartë i ruajtjes së temperaturës
 • Llamba kontrolli për funksionin e ftohjes (10-25 C) dhe ngrohja (deri në 65 C)
 • Klasa e energjisë A
 • Rrypi mbajtës (120 x 3 cm)
 • 3 mbajtës gotash në kapak
Sasia:
Kategori: