Ofertë!

Kitchen Pro Dicer


Kitchen Pro Dicer – ndihmësi juaj në kuzhinë  që do të shkurtojë kohën tuaj të gatimit, nga përgatitja për të shërbyer ushqimin. Ushqimi mund të copëtohet në kube, shkopinj ose siç dëshironi në copa dhe kështu nuk do të kurseni vetëm kohë, por gjithashtu do të keni një kuzhinë të rregulluar pa asnjë shqetësim dhe  pa shumë thika.

  • Lehtë për t’u pastruar dhe çmontuar
  • Lehtë për t’u përdorur për çdo lloj ushqimi:perime, fruta, mish, djath etj.
  • Ju kursen kohë dhe para
  • I sigurt për fëmijët
  • Pjesë të ndryshme  për të prerë ushqimin
  • Thikat  prej çeliku inox dhe enë plastike

 

 

L1450 L2350

WhatsApp
Dërguar