Ofertë!

6 Kallëpe për të zier vezë + ndarës


Mos humbni më shumë kohën për të qëruar vezët të ziera! Me Kallëpet për të zier vezë  mund t’i përgatitni dhe t’i konsumoni menjëherë.

  • Shtoni erëza dhe perime interesante para se të vëndoni të  zihën  dhe përgatisni një mëngjes të shëndetshëm dhe ushqyes për të dashurit tuaj, të dekoruar mrekullisht për partitë tuaja dhe çfarë jo. Fëmijët i duan ata.
  • Aplikim të gjerë
  • Të qëndrueshmë dhe të sigurta,me cilësi të lartë materiale ekologjikisht miqësore aprovuar nga FDA.Të sigurta për ne frigorifer.Temperatura e sigurt (-40 ℃ deri + 120 ℃).
  • Gatim i shpejtë: Përgatitni vezën tuaj të zier në mënyrë të përkryer, 4-6 minuta për të butë deri në mes të zier dhe deri në 14 minuta për të fort,  për të kursyer kohë, të freskët dhe ushqyes me ngrohje të njëtrajtshme.
  • Lehtë për t’u përdorur: Përfshin udhëzime të plota për përdorim. Përgatitni vezë të shijshme pa kaos në kuzhinë.
  • Të sigurt për larje në makinë larëse enësh
  • Seti përfshin 6 kallëpe +1 ndarës për vezë 

 

 

 

L1300 L2350

WhatsApp
Dërguar