Ofertë!

Peshore digjitale – varg 0.01-500g

L1500

  • Gama e matjes: 0.01-500g
  • Dimensionet e sipërfaqes matëse: 100x100mm
  • Përmasat e Produktit: 130x100x11mm
  • Masat njësi: g, gn, dwt, oz, ozt, ct
  • Aftësia për të rivendosur në 0 gjatë matjes
  • Furnizimi me energji: 2 bateri AAA 1.5V
  • Treguesi për bateritë boshe
  • Mbyllja automatike në 60 sekonda.
  • Me cilësi të shkëlqyeshme dhe cilësore
Sasia:
Kategori: