Ofertë!

OXIMETER per matjen e pulsit

L1500

 • Oksimetri i pulsit të gishtit është një metodë ekonomike dhe e saktë për të zbuluar shpejtësinë e pulsit.
 • Dizajni i vetë-rregullimit të kapëses së gishtit është i përshtatshëm për përdorim të përditshëm.
 • Madhësia e vogël, e bënë atë të përkryer gjatë përdorimit.
 • Oksimetri i pulsit në majë të gishtit mund të përcaktojë me saktësi SpO2 (ngopjen e oksigjenit në gjak) dhe PR (shpejtësinë e pulsit), leximet e SpO2 dhe matjen e pulsit.
 • Me këtë pajisje ju do ta përcjellni shëndetin e anëtarëve të familjes në çdo kohë, sipas teknologjisë së skanimit dhe regjistrimit të impulsit të vëllimit.
 • Oksimetri i pulsit mund të masë ngopjen e oksigjenit të pulsit dhe shpejtësinë e pulsit përmes gishtave. Thjesht vendosni gishtin në makinë, shtypni butonin e funksionimit dhe prisni, pas disa sekondash, ju do të dini saktësisht nivelin e SpO2 dhe shpejtësinë e impulsit.
 • Heqni qafe hapat e lodhshëm të funksionimit me këtë pajisje të vogël impulsive dhe të lëvizshme, e përdorur gjerësisht në kujdesin shëndetësor, në shtëpi, zyra, qendra komunitare, zona të larta malore, kujdes shëndetësor sportiv dhe vende të tjera.
 • :0 ~ 100%
 • Diapazoni i matjes së PR: 30-250 BPMS
 • Rezolucioni i ekranit: 128 * 64
 • Modeli i baterisë: 2 * AAA (nuk përfshihet) Materiali: Konsumi i ABS: më pak se 30mAVoltazhi: 3.0V
 • Madhësia e paketimit: 9 * 6 * 4cm / 3.54 * 2.36 * 1.57
 • Pesha e Paketimit: 50g / 1.76oz
 • Lista e Paketimit: 1 * Oksimetër1 * Udhëzim
Sasia:
Kategori:

Informacion shtesë

Peshë 0,15 g/kg