Ofertë!

Llambë Zapplight LED kundër dëmtuesve – 2 për 1999 lek.!

L1999

 • Në këtë ofertë ju merrni 2 llambë për 1999 lek.!
 • Ngjyra e lehte: 3000
 • Dritë: 600 lumen
 • 9W LEDs = 65W
 • 120-220V
 • 60Hz
 • Zona ~ 30m2
 • Mund të përdoret me ose pa drita LED
 • Llamba nuk dëmton njerëzit dhe kafshët shtëpiake, vetëm irriton insektet dhe dëmtuesit që të largohen menjëherë nga shtëpia ose ku nuk janë të dëshirueshme. Largoni me lehtësi mushkonjat, minjtë dhe mizat!
 • I shkëlqyer për në dhomë, kuzhinë, dhomë gjumi, tualet, garazh, bodrum, etj.
 • Falë këtij llambë ju mund të shijoni mbrëmjet verore  në oborrin ose tarracën tuaj dhe të hapni një derë pa hyrë insekte në dhomë
Sasia:
Kategori: