Ofertë!

Shirit Ndriçimi LED,dritë më të fuqishme dhe më të mirë në shtëpin tuaj! 5 m , 16 ngjyra me komandë !

L2250

Zbukuroni dhe Ndriçoni shtëpinë tuaj, dhomën tuaj ose hapësirën e punes me një produkt të ri hit që ndriçoj botën!

Përparësitë:

  • Gjatësi 5 m
  • Telekomandë
  • 16 ngjyra të ndryshme!
  • Silicone shirit ngjitës
  • i papërshkueshëm nga uji
  • Përdoret brenda dhe jashtë

Paketa përfshin:

  • Shirit Led 5m silikoni vetë-ngjitës, 5050/60 milion – 14.4w
  • Telekomandë IR,pushtet 5A

Ofrim të shpejtë në gjith qytetet e Kosovës. Porosit i pari sepse sasia është e limituar!

Sasia: