Ofertë!

Arm Style – Pajisje për matjen e presionit të gjakut

L3200

  • vendoset në krahun e sipërm
  • Intellisense Arm Style monitor elektronik për presionin të gjakut
  • CE Certificate; saktësi të përparuar që ndihmon në sigurimin e leximeve të qëndrueshme dhe të sakta
  • Kontrolli i thjeshtë me një prekje siguron që monitorimi i presionit të gjakut të jetë i thjeshtë dhe i saktë
  • Matje të rehatshme me një pranga për krahun e sipërm një parakeri me një dizajn unik dhe skicë
  • Përshtatet për madhësinë standarde të krahut të sipërm të të rriturve
  • Zbulon dhe paralajmëron për rrehje të parregullt të zemrës ndërkohë që matet presioni i gjakut
  • Punon me 4 bateri AA (nuk përfshihen në pako)
  • I saktë , i shpejtë dhe i lehtë për t’u përdorur
Sasia:
Kategori: