Ofertë!

Power Bank rimbushje me energji diellore – mbush deri në 2 herë baterinë tuaj!

L2000

  • I fuqishëm – deri në 2 rimbushje në pajisjet tuaja (6,000 mAh)
  • Kunder ujit
  • Kudo dhe në çdo kohë!
  • Rezistent ndaj thyerjes (i mbrojtur nga një gomë mbrojtëse)
  • E lehtë për t’u përdorur
  • Punon me të gjitha pajisjet (iPhone, Samsung, kamera, kamera digjitale, tableta, etj)
  • Mbushëet me energji elektrike për 4-5 orë
  • Mbushëet me energji diellore rreth 24 orë
  • Me ndriçues
Sasia:
Kategori: