Ofertë!

4 copë LED Reflektor diellorë me sensor

L3000

 • ndriçues LED në reflektor që lejojnë ndriçimin deri në 160 lumen
 • të mjaftueshme për të kthyer natën në ditë dhe t’ju ofrojë shikueshmëri të mjaftueshme para shtëpisë tuaj ose në vendin e punës
 • panel diellor që thith dritën gjatë ditës, 7h ngarkim= 12h ndriçim
 • mënyra automatike e funksionimit
 • pa konsumin e energjisë elektrike
 • afati perdorimit është 50 herë më i gjatë
 • Sensori  i natën
 • lehtë për t’u instaluar
 • i papërshkueshëm nga uji
 • lloji i baterisë: DC3.7V 1200mAh Li-ion Battery
 • 5.5V 0.55W
 • dimensionet: 124 x 96 x 48mm
Sasia: