Ofertë!

Water Zoom – Spërkatës me presion të lartë

L2700

Një aksesor i pabesueshëm  që kthen çdo ujis të kopshtit në mjetin e përsosur të pastrimit të presionit të lartë.

  • Përmasat: 31 x 15 x 3cm
  • Materiali: alumini dhe plastika
  • Mund ta rregulloni presionin nga më të dobëtat (për ujitje) deri te avulli më i fuqishëm (për pastrim)

Thjesht lidheni me zorrën standarde të kopshtit dhe rregulloni jetin në mënyrë që të lani me lehtësi makinën tuaj, oborrin, karriget dhe më shumë.

Pastroni me lehtësi!

Seti përfshin WATER ZOOM, rregullator jet, spërkatës , bombol me vrimë nxjerrëse për agjent pastrimi, furçë.

Sasia: