Ofertë!

6 copë Fotinia e kuqe

L2400

 • Karakterizohet nga gjethe te bukura te kuqe
 • Me kete bime mund te dekoroni forma te ndryshme te gardheve.
 • Ajo rritet shumë shpejt
 • Ato mund të mbillen gjatë gjithë vitit nëse nuk është ngrice
 • Ajo toleron kombinimin  dhe mund të krasitet dy deri në tre herë në vit
 • Për gardh, distanca ideale nga një vend në tjetrin duhet të jetë 60-75 cm
 • Gardhi i Photinia është i qëndrueshëm gjatë gjithë vitit, është i qëndrueshëm dhe nuk kërkon kujdes të veçantë
 • Kerkon vaditje te rregullt me uje dhe ushqyerje rastesore me pleh
 • Eshte e ndjeshme ndaj temperaturave shumë të ulëta, kështu që duhet një pozicionuar në diell
 • Ajo gjithashtu lulëzon në substrate argjile
 • Koha më e mirë për dimër është mesi i Marsit deri në Prill dhe mesi i Shtatorit deri në Tetor
 • Këshillë: Dita para transplantimit të fidanëve duhet të ujitet mirë
 • Në këtë ofertë ju merrni 6 Red Photinia në një paketë
 • Dimensionet: 25cm+
 • Përshtatur për kushtet klimatike të Shqipërise
Sasia:
Kategori: