Ofertë!

Spërkatës portativ me rezervuar

L7500

Një spërkatës multifunksional për pastrimin e makinës, oborrit dhe shtëpisë tuaj!

 • Teknologjia e veçantë e furnizimit me ujë të presionit të lartë që është në gjendje të krijojë një kandidon si një çorape të kopshtit
 • Rezervuari: 16L
 • Tensioni: 12V DC (priza në çakmak)
 • Pompë motorike e integruar: 40W
 • Presioni i punës: 2.0-6.0kg / cm2
 • Rrjedha e ujit: 4.5L / min ose 0.6Mpa
 • 6m zorë me spërkatës
 • 3m kabllo lidhëse
 • Filtri i sigurisë për motorin e pompës
 • Rregullatori i presionit
 • Furçë-aditiv për heqjen e papastërtisë dhe pastrimin e njollave të vështira (24x5x5 cm)
 • Përmasat: 37 x 33 x 31 cm
 • Materiali: plastikë dhe metal
 • Mund të përdoret për pastrimin e dritareve, ulluqeve, gardheve, shkallëve, pishinave, biçikletave, mobiljeve të kopshtit, shtigjeve të larjes etj.
Sasia:
Kategori: