Ofertë!

Twister – Gotë me përzierje automatike


  • Gotë me mekanizëm për përzierjen automatike
  • Materiali: plastike ekologjike dhe çelik inox
  • Kapak kundër derdhjes së përmbajtjes
  • Lehtë për t’u përdorur, e qëndrueshme dhe e lëvizshme
  • E përshtatshëme për përzierjen e kafesë, qumështit, proteinave etj.
  • Kurseni kohë dhe nerva duke kërkuar për një lugë çaji të pastër dhe përdorni fuqinë e gotës praktike për të përgatitur pijen tuaj të preferuar

L1300 L2300

WhatsApp
Dërguar