Ofertë!

6 copë Thuja smaragd 30cm


  • Lloji më i mirë i conifers / thuja
  • E shkëlqyeshme për kultivim të brendshëm ose të jashtëm
  • Gjethet e butë nuk shpojnë si bimët tjera me gjelbërim
  • Bimë me gjelbërim të përhershëm
  • Prodhimi në vazo (bima mund të mbillet gjatë gjithë vitit dhe është më rezistent ndaj të gjitha rrethanave të jashtme sesa një bimë e rritur në tokë)
  • Përshtatur për kushtet klimatike të Shqipëris
  • Mund të rritet deri në 4-5 metra lartësi
  • Kur rritet deri në 80 cm, mund të formohet në forma të ndryshme (topa, spirale, etj.)
  • Mund të ruhet në vazo deri në 3 vjet, pastaj transplantoni në një vazo më të madhe
  • Dimensionet: 30cm+

L2400 L4500

WhatsApp
Dërguar