Ofertë!

Pajisje për pastrim të veshëve pa tel

L2350

Pajisja e  pastrimit të veshëve ju lejon të pastroni të gjitha fëlliqësit e veshit që janë krijuar në veshët tuaj pa dhimbje.Me shkopinj pambuku për vesh nuk është e mundur për të hequr të gjitha papastërtitë, por kjo pajisje, ju mundeson të bëni pastrimin në një mënyrë shumë të lehtë, e thjeshtë dhe pa dhimbje.

Me këtë pajisje ju nuk  e dëmtoni veshin tuaj sepse kjo pajisje heq papastërtitë duke përdorur dritën LED .

  • i sigurt për përdorim, për të gjitha moshat me 3 madhësi të ndryshme të shkopinjve silikoni (blu – për 0-6 muaj, jeshile – për 6 muaj deri në 6 vjet, portokalli – nga 6 vjet më lart)
  • me një fshirëse silikoni për pastrim të lehtë
  • shkopinj silikoni mund të pastrohen me sapun dhe ujë
  • LED dritë për qartësi në kanalin e veshit
  • kthimi i ngadalshëm i aksesorëve spiral
  • baza e sigurisë e parandalon që pajisja të lëvizë më shumë sesa ka nevojë
  • punon me bateri 2AA
  • Dimensionet: 12 x 6 x 3 cm
Sasia:
Kategori: