Ofertë!

Llambë Spy WIFI kamerë

L4000

Një produkt shumë i dobishëm – një llambë wireless kamerë që punon në lidhje me rrjetin.

Ju mund të shikoni se çfarë po ndodh në shtëpinë tuaj nga një telefon celular, kudo që të jeni, çfarë po ndodh në zyrën tuaj, në shtëpi, në një depo dhe askush nuk  ka për të parë se keni vendosur kamerën këtu.Kamera në llambë HD ka aftësinë për të parë në kohë reale (transmetim live) pa kufizim brenda rrezes, për shembull kamera është në Vlorë , dhe ju e shikoni nga Tirana.

Mundësia e përgjimet / dëgjimit.Mundësia e dyanshëm audio komunikimit (kamera llambë ka një mikrofon dhe drejtues). Regjistrimi me zbulimin e lëvizjes, kamera ndizet vetëm kur ka lëvizje. Mund të punojë 24 orë, pa u ndalur (është e nevojshme të ketë energji elektrike pa ndalesë). Lehtë për t’u përdorur, aftësia për të parë dhe për të kontrolluar kamera llambë nga celulari juaj (telefonat e mençur Android dhe iOS).

Karakteristikat:

 • Kamera regjistron 360 gradë, nuk ka kënd të vdekur / 185 / F2.2 / 1.29mm Fisheye Lens
 • Xhirimet në rezolucion HD
 • Mundësia e regjistrimit në kohë reale, fuqia e marrjes së mikrofonit është deri në 4m
 • Mundësia e zmadhimit Dixhital
 • Mundësia e zgjedhjes së një këndi të ndryshëm të shikimit (më afër, më larg, krah për krah, etj)
 • Regjistrimi i zbulimit të lëvizjes
 • Komunikimi audio dyanësh (opsional mund të ndizet dhe fiket)
 • Shikim live në kohë reale pa kufizim në kohë
 • Llambë me të vërtetë edhe punon si një llambë 3 x 1W LED
 • Formati i regjistrimit është AVI (1280 * 1024 (1.3MP) rezolucion i HD në 25fps)
 • Për memori kamera  në llambën HD , përdor një kartë microSD, max 32GB
 • Përmasat: 80 x 137mm

Aplikimi:

Për shkak të pamjes së saj diskrete dhe aftësisë të vërtetë të punojë si një llambë,  kamera llambë mund të aplikohet në situata të ndryshme.

 • Mund të përdoret si një aparat spiun për regjistrim diskrete, për incizimin e takimeve private dhe kështu me radhë.
 • Mund të përdoret për të monitoruar të punësuarit.
 • Për të kontrolluar Babysitting,kamera llambë lejon në çdo kohë për të parë se çfarë ndodh dhe si trajtohen fëmijët tuaj
 • Për të kontrolluar fëmijët, gjithmonë e dini se çfarë po ndodh.
 • Mund të përdoret gjithashtu edhe për video mbikëqyrje klasike.
Sasia: