Ofertë!

Llambë 3D në formë të Hënës

L1600

Kontrolli me prekje: Prekni butonin metalik dhe mund të ndryshoni ngjyrën e llambës (dritë e bardhë e ngrohtë dhe e ftohtë) dhe shtypni gjatë për të rregulluar shkëlqimin e llambës;
i përshtatshëm për dekorimin e një dhome, përdorni atë si një llambë nate, dritë nate, llambë dekorative, për të krijuar një atmosferë të ngrohtë.
Bateri afatgjatë: Bateri e integruar që karikohet përmes kabllit USB; performancë dhe kohëzgjatje e fortë e ciklit; mund të përdoret normalisht gjatë karikimit (karikimi zgjat 2-3 orë, mund të përdoret 6-12 orë, në varësi të kohës së ndriçimit).
Dizajn i sofistikuar: Ndërfaqja e hënës më të ulët është vetëm 0.7 inç; llamba dhe topi kombinohen në mënyrë perfekte, çelësi i prekjes dhe lidhësi i karikimit janë të ndara, dhe kur karikohet nuk ndikon në kontrollin e prekjes.
Dhuratë e mrekullueshme: Dhuratë e përkryer për gruan, fëmijën (fëmijët), miqtë, ose si dhuratë për Krishtlindje, dhuratë për ditëlindje, etj.
Paketa përmban:

  • 1 × Llambë 3D e Hënës
  • 1 × Kabllo USB për karikim
  • 1 base Baza prej druri

Duke përdorur teknologjinë e përparuar të llambes 3D, kjo llambë jep pamjen e një hëne të bardhë ose të ndritshme. Kur ndizet, llamba duket si një hënë e vërtetë në qiell, shumë simpatike.
Mund të përdoret si dritë leximi dhe relaksim
Hëna e qetëson fëmijën, të përqëndrohet në mësimin dhe të menduarit
Përdoreni atë si një zbukurim në shtëpi dhe për të krijuar një atmosferë komode
Dekoroni oborrin tuaj, dhomën e gjumit, dhomën e fëmijëve, sikur hëna e largët të jetë në shtëpinë tuaj.
Ju gjithashtu mund ta përdorni atë në një tendë kur bëni kampe.

Sasia:
Kategori: , , , Etiketë: