Ofertë!

Baofeng BF-888s Radio stacion Toki-voki

L5700

 • Fuqia 5W – një radio stacion të gjeneratës e re
 • Bateri Lithium-Ion 1500mAh – siguron punë për 10 orë
 • Baofeng bie në një klasë të kualitetit të lartë dhe varg prej mbi 5 km në të gjitha kushtet (deri në 10 km nëse nuk ka pengesa)
 • Precizitet i shkëlqyer i sinjalit edhe në pyje dhe male
 • Bllokon sinjalet e paautorizuara dhe shmang ndërhyrjen e kanalit
 • Radio stacionet Toki-voki kanë 16 kanale, dhe është e mundur të programoni ndonjë frekuencë në vargun 400-470MHz me ndihmën e një PC dhe softueri!
 • Vargi e frekuencës: 400-470Mhz
 • Varg Audio: 87mhz – 107mhz
 • Stabiliteti: ~ 2.5ppm
 • Kanalet: 16
 • Tensioni: 7. 4V
 • Arritja e sinjalit: deri në 10 km (në kushte ideale)
 • Jeta e baterisë: Teorikisht 12,000 orë
 • Tensioni i punës: 3.7V
 • Pesha për copë: 180g
 • Koha e punës në stand-by: 72 orë
 • Koha e punës: 36 orë
 • Përmasat: 214 x 58 x 33 mm
 • *NUK ËSHTË E NEVOJSHME KERKESA PËR NDONJË LEJE, PUNON NË FREQUENCAVE CIVILE
 • Në paketë ju merrni: 2 radio stacione, 2 bateri, 2 antena, 2 ngarkues, 2 shtylla për varjen e rripit, udhëzues
Sasia:
Kategori: