Ofertë!

Makinë vakumimi

L2200

  • Praktika tregon se qeset plastike janë mënyra më e mirë për të ruajtur ushqimin që mund të vakumohet.Për këtë qëllim, është e nevojshme të mbyllni qesen fort ndërsa me pompën për pompimin e ajrit (dhe kjo është pikërisht pajisja që ne ofrojmë)për të nxjerrë ajrin nga qese përmes vrimës së vogël që do të bëhet në qese dhe të cilën edhe ju do të mbyllni për shembull. me një copë shirit ngjitës.
  • Ideale për vakumim e çdo lloj sende ushqimore: fruta, perime, mish, peshk, produkte qumështi dhe produkte ushqimore dhe kështu me radhë.
  • Ju nuk do të hedhni ushqim, sepse me këtë mënyrë të paketimit dhe ruajtje, jeta  është e zgjatur dhe ushqimi do të jetë i shijshëm edhe pas një kohe. Në këtë mënyrë ju do të kurseni para!
  • Aparati është jashtëzakonisht i lehtë për t’u përdorur. Të gjithë ju që duhet të bëni është të vendosni pajisjen në vrimën e qeses, shtypni butonin në krye të pajisjes dhe fillon vakumi. Ju mund të vendosni qeset në frigorifer.
  • Në paketë ju merrni: 1 aparat, 1 qese të madhe (22 × 34cm) dhe 2 më të vogla (22 × 26cm)
Sasia:
Kategori: