Ofertë!

Komplet AHD 4 kamera për video mbikëqyrjes 2.0mpx

L15000

Vëzhgim i plotë video me 4 kamera në ditë / natë për instalim të brendshëm ose të jashtëm.

 • AHD Komplet për video mbikëqyrjes  prej 4 kamerave 2.0MP 20 led dioda
 • DVR për 4 kamera X 1 copë.
 • Kamera HD 1.4MP “3.6mm 4 copë.
 • 4 X 20M кабли со конектори за поврзување на камерата и DVR
 • Furnizimi me energji elektrike, telekomandë, Mouse
 • rezolucion 2.0 Mpx
 • optikë 3,6mm (këndi 75 °)
 • regjim nate
 • Regjistrues DVR
 • Teknologji cloud që mundëson monitorim të shpejtë dhe të lehtë në internet
 • Ndjekja nga një telefon celular, tabletë ose kompjuter nëpërmjet internetit me një mundësi të pakufizuar – mund të shihni se çfarë po ndodh në çdo distancë
 • Regjistruesi i DVR regjistron gjithë kohën e saj në kujtesën e formatit H.264, gjë që lejon regjistrimin jashtëzakonisht të gjatë të hard disku (varësisht nga madhësia e hard disku – nuk vjen në pako)
 • Mundësi të shumta të tilla si Zbulimi i Lëvizjes, Zbulimi i Lëvizjes, Regjistrimi etj.)
Sasia:
Kategori: ,

Përshkrim

Karakteristikat teknike:

 • H.264 Kompresim video
 • Shpejtësia e regjistrimit fps: 30 fps për çdo kamerë, pa prerje foto
 • Hyrjet video: 4CH BNC
 • Daljet Video : BNC, 1VGA, 1HDMI
 • Hyrjet audio: 4 inputet CHINCK, për secilën kamera veç e veç
 • Daljet audio: RCA 1CH
 • USB 2
 • LAN 1
 • Mbështetje: SATA HDD, USB backup, transmetim TCP / IP Regjistrimi i kohës PTZ, regjistrimi i zbulimit të lëvizjes, rrjeti 4G ose moduli WI-FI
 • Remote Internet / LAN
 • RS48