Ofertë!

Kosh për mbeturina

L1500

Karakteristikat e produktit:

1. Kursen jashtëzakonisht hapësirë: Dizajni i palosshëm dhe i varur kursen shumë hapësirë.
– Kur nuk është në përdorim, mund ta palosni.
–  Mbajeni shtëpinë të rregullt.
2. Përdoret gjerësisht: Varet në derë ose vendoseni në tokë dhe tryezë.
–  Përdoret gjerësisht në kuzhinë, dhomë gjumi, banjë, makinë dhe kudo që nevojitet.
3. Lehtë për tu instaluar, thjesht lidhni koshin kompakt të plehrave në çdo sirtar ose derë të kabinetit.
4. Ekziston një kllapa fikse në pjesën e poshtme të koshës së plehrave, gjithashtu mund ta vendosni në tokë sipas nevojës.

Dimensionet: 21*14*23.5 cm
Materiali i produktit: PP TPR
Maksimumin e peshës deri në 10 kg.

Hapat e instalimit:

1. Hapni koshin e plehrave të palosur;
2. Vendosni qeset e plehrave;
3. Vendosni unazën e fiksimit të qeses së plehrave;
4. Varet në pozicion

Sasia:
Kategori: ,