Ofertë!

8 varëse rrobash për veshje – 2 për 1500lek!

L1500

  • 3 herë më shumë hapësirë!
  • Paketimi përmban 2 x 8 pjesë për varëse rrobash = 40 copë veshje
  • Ju ndihmojn të organizoni garderobën tuaj dhe për të siguruar më shumë hapësirë
  • Produkt ideal për shtëpi, banesë apo kudo që keni nevojë.
  • një varëse mund të përballojë deri në 10 kg.
  • Mbani rrobat të organizuar dhe pa rrudha.
  • dizajn i përshtatshëm për çanta, shalle, rripa, lidhëse, shalle
Sasia:
Kategori: