Magic Mesh – Perde magnetike kundër Insekteve për dyer

L1700

Një perde me kapje magnetike me të cilën vetëm ajri i freskët do të hyjë në shtëpinë tuaj.

  • Ngjyra e Zezë
  • Stop për insektet të bezdisshëm! Rrjeti i pengon ata të hyjnë në flokët magnetike përgjatë perdes. Nëse duart tuaja janë të zëna, perdja me mbylljen magnetike do të mbyllet automatikisht pas jush.
  • Kurseni para dhe mbrojeni veten nga mushkonjat. Pas përfundimit të sezonit, ju lehtë mund të mbivendoseni ose ruani atë deri në atë të ardhshme.
  • E përshtatshëme për dyert e vetme, dyert rrëshqitëse – për pothuajse të gjitha llojet e dyerve!
  • E përkryer për kafshët shtëpiake – nuk keni më nevojë të ngriheni dhe të hapni dhe të mbyllni manar tuaj çdo herë
  • Trajtimi më i mirë kundër mushkonjave dhe të gjitha llojet e insekteve të tjera!
  • Përmasat: 208 x 96 cm
  • Numri i kyçeve magnetike: 18
SKU: N/A Kategori:

Informacion shtesë

Ngjyra

e zezë