Ofertë!
,

Kamerë VR panoramike 360 °

Availability:

S’ka stok


 • 1.3MP, mund të monitorojnë 360 gradë pa spote verbër
 • Ndjekja nëpërmjet telefonit celular, tabletë, kompjuter nëpërmjet WiFi
 • H.264 compression
 • Mbështet kartën SD për regjistrimin e materialit deri në 64GB (nuk përfshihet nëpako)
 • 1280 x 960 rezolucion HD, Lens HD 1.44mm
 • Komunikimi audio me dy drejtime, pritja e zërit deri në 5 metra nga kamera
 • Incizim natës
 • Rregullimi i sensorit të lëvizjes së kamerës në motionP
 • Rrotullimi 3D i videos në të gjitha drejtimet
 • Duke mbuluar 100m2, kamera zëvendëson 4 kamera që ju nevojiten për atë sipërfaqe
 • Dioda të posaçme infra-kuqe që mundësojnë operimin në kushtet e ndriçimit të reduktuar
 • Ndryshimi i mënyrës së shikimit të kamerës: në formën e një sferë; shfaqni ekranin në 4 kënde me një ekran prej 4 kamerash të ndryshme; ndarje 180 gradë majtas dhe djathtas, etj.
 • Mbështet pajisjet Android dhe iPhone me aplikacionin e duhur që mund të shkarkoni
 • Temperatura e punës: -10 deri në 50 gradë

L4200 L8000

S’ka stok

WhatsApp
Dërguar