Ofertë!

LED Zapper – Llambë kundër mushkonjave


Mbroni veten nga insektet të mërzitshme dhe gëzoni shtëpinë tuaj pa rrezikun e kafshimet, pa përdorimin e kimikateve!

 • Lloji: E26
 • Përmasat: 160 x 78 mm
 • Fuqia: 10W / tension: 220V
 • Prodhimi i dritës: 250 lumens / kënd dritë: 120 °
 • 25,000 orë
 • Mbulimi: 30m2
 • jep një dritë të këndshme që nuk shqetëson sytë dhe në të njëjtën kohë ju mbron nga mushkonjat
 • konsumon 80% më pak energji se llamba të tjera në favor të mbrojtjes së mjedisit
 • siguron besueshmëri dhe cilësi të mirë të gjumit
 • për përdorim të brendshëm ose të jashtëm, natën ose gjatë ditës
 • Drita UV tërheq mushkonjat dhe i vret menjëherë me një impuls elektrik
 • efikase dhe plotësisht e sigurt për t’u përdorur
 • Sëmundjet infektive tropikale që transmetojnë mushkonjat dhe këpushat, deri kohët e fundit në Evropë përcolli vetëm pasagjerët infektuar në vendet tropikale. Por kjo po ndryshon ngadalë, sepse sot dimër të butë, periudha më të gjata të ngrohtë, shirat e rënda dhe thatësirat, janë të përshtatshme për lloje të ndryshme të mushkonjave që transmetojnë këto dhe sëmundjeve të tjera infektive, shkencëtarët paralajmërojnë. Highlights sëmundjet përveç Zhika virus, transmetohet nga mushkonjat dhe mund të ketë pasoja mjaft të rënda: malaria, ethet e verdha, tropikale, chikunganja, ethe West Nile, encefalit, etj lashmanijaza.
 • Mbroni veten dhe familjen tuaj!

L1500 L2400

WhatsApp
Dërguar