Ofertë!

HD Syze mbrojtëse për drejtimin e natës ose të ditës – 2 palë

L1350

  • të lehta, cilësore, të rehatshme dhe mbi të gjitha, të sigurta
  • qelqi polycarbonate për të rritur kontrastin dhe për të reduktuar shkëlqim verbues
  • mund të përdoren së bashku me syzet tuaja korrigjuese
  • kanë lente polarizuar me filtrin UV 100
  • mundësojn një udhëtim të këndshëm, madje edhe me rrezet e diellit në rritje
  • dizajn modern
  • pamje  të qartë kristal kudo që të jeni dhe në të gjitha kushtet e motit
Sasia:
Kategori: ,

Përshkrim

Për drejtimin e sigurt në të gjitha kushtet e motit!

  • Të zeza – për shikim të dites
  • Të verdha – për shikim të nates

Si rezultat i shikimit të reduktuar, të gjithë shoferët shpesh përballen me kushte të vështira të vozitjes. Mjegull e dendur, shi, dukshmëri e reduktuar në perëndim të diellit, në agim ose gjatë natës udhëtimi bëhet i vështirë për shkak të paqartësisë së objekteve. Një problem i madh gjatë vozitjes vjen gjithashtu nga dritat e sipërme dhe semaforët.