Ofertë!

One Power – Syze me dioptri nga +0.5 në +2.5

L1450

  • Këto syze leximi pa recetë të doktorit do t’ju ndihmojnë të lexoni edhe shkronjat më të vogla, gjithashtu do ju ndihmojnë të përdorni kompjuterin tuaj, tabletin dhe smartphone pa pasur dhimbje koke dhe dhimbje te syve!
  • Ju do të dukeni shkëlqyeshëm kur t’i vendosni këto syze.
  • Syzet tona për lexim me stil kanë një rang prej 0,5 -2,5 dhe ato përshtaten sipas nevojave tuaja.
  • Kjo do të thotë që nuk keni nevojë të zotëroni shumë palë syze të ndryshme – një palë e vetme e lexuesve është më se e mjaftueshme për të vazhduar jetën tuaj të përditshme
  • Syri automatikisht shikon lentet, gjen vendin e duhur ku korrigjimi është i duhuri për ju, kështu që ju mund të përqendroheni dhe të lexoni qartë
  • Lexoni shkronjat më të vogla të shtypura.
Sasia:
Kategori: