Ofertë!

CARG7 – Modulatorë për në makinë

L1700

3 në 1 pajisje – Bluetooth + transmetues FM + ngarkuesë për në makinë

 • transmetues frekuencash me performancë të lartë
 • 2.1A ngarkues për telefon, tabletë etj.
 • ekran dixhital
 • përdor një modul profesional Bluetooth me performancë të lartë
 • ndërtuar në MP3 / WMA dhe siguron transmetimin pa tel të shëndoshë në veturë
  për sa kohë që telefoni juaj është i lidhur me Bluetooth, mund të dëgjoni muzikë nga telefoni që do të transferohet në sistemin audio të makinës – ndërpret automatikisht muzikën dhe ju mund të bisedoni lirisht
 • thirrja mund të kalohet në status – “duart e lira”
 • cilësi të shkëlqyera zëri dhe mikrofoni, eliminimi i jehonit dhe zhurmës
 • ka Aux, SD Card dhe hyrje USB
 • USB hyrje 5V 2.5mA
 • Vend i kartës së memories TF
 • Kontrollet për ndryshimin e kanaleve, loudness, përgjigjja e thirrjeve
Sasia:
Kategori: ,

Përshkrim

Karakteristikat teknike:

 • Gama e frekuencës: 20Hz-15Khz
 • Frekuenca FM: 87.5-108MHz (ne rekomandojmë përdorimin e frekuencës së parë 87.5, gati asnjë stacion në të)
 • Formatet e mbështetura: MP3, WMA
 • Tensioni: 12-24V (12V, 24V)
 • Raporti SNR> 85dB
 • Shkalla e shtrembërimit të audios: <0.1%
 • Gama e mikrofonit: 0-2m
 • Konsumi: 1W
 • Distanca e transmetimit FM dhe BT: 10m