Ofertë!

Gemei 3003 – Makinë qethje për meshkuj


  • Shkurtim  dhe formim i shpejtë dhe i saktë i mjekrës
  • Nuk shkakton prerje dhe shkulje të qimeve
  • Lehtë për t’u përdorur
  • Thikat e bëra nga çelik inox
  • Pastrim dhe mirëmbajtje e lehtë
  • Kreu pastrohët me një furçë të projektuar për këtë ose me përdorim minimal të ujit

L1500 L2650

WhatsApp
Dërguar