Ofertë!

Nano Pad bazë anti-scroll – 2 për 1000L!

L1000

Nano baza kunder rrëshqitjes është bërë nga një gomë të veçantë industriale e cila është super-absorbues, e qëndrueshme, me jetë  të gjatë dhe rezistente ndaj temperaturave të larta (deri në 100 ° C), dhe rrezet UV.

Parimi i punës bazohet në nanoteknologji – sipërfaqja me strukturë mikroskopike  siguron aderimin në parimin e vakumit.

Nano kornizë është shumë praktike në makinë, kështu që ju mund të vendosni celular, Ipad, GPS, çelësa, avull, syze dielli dhe sende të tjera në të që do të vendosen.

Çfarëdo që të vendosni në Nano Pad, ajo do të qëndrojë aty , pa rrezikun e rrëshqitjes dhe rënies.

Sasia: