Ofertë!

Pops-a-dent – Set për riparimin e llamarinës të makinave

L1750

Me këtë vakuum pajisje mund të nxjerrni lehtësisht skutat e makinës tuaj! Nuk ka dëme në sipërfaqen e makinës!

Image result for pops a dent gif

Pako përmban: 

  • 1 x mjet Pops-a-Dent urë për nxjerrjen e gropave
  • 3 x bashkangjitës të madhësive të ndryshme për të vendosura në pushim
  • 1 x armë profesionale për ngrohjen e ngjitësit; Furnizimi me energji elektrike: 220v
  • 1 x fishek armë
  • 1 x plastike për heqjen e ngjitësit pas përdorimit

Mjet i plotë për riparimin e pjesës metalike të makinave.

Me ndihmën e këtij seti praktik, nga tani e tutje ju mund të drejtoni shtresat e makinës pa servisimin dhe dhënien e një sasie të madhe të parave.Ju do të kurseni mijëra lek, të cilat do të jenë në dobi të madhe për buxhetin tuaj në shtëpi.Për atë që keni nevojë për disa qindra euro, tani mund ta bëni vetë brenda pak minutash.

Shënim:
– Përcaktoni se çfarë lloj ngjeshjeje ka të bëjë, në rast të dëmtimit të plotë (në rast aksidenti me makinë, etj.), Mjet nuk ndihmon.Set është projektuar për të niveluar depresionet e vogla me një bojë shtresë të padëmtuar. Ndiqni udhëzimet e dhëna.
-Nëse pas përdorimit ka ngjitës të tepërt në sipërfaqen e makinës, mund ta hiqni atë me alkool medicinale ose alkool izopropil.
– Para përdorimit është e domosdoshme pastrimi i vendit ku gjendet gropa me alkool.

Sasia:

Përshkrim

Pothuajse çdo pronar automjeti përballet me nevojën për të korrigjuar skutat e vogla në makinën e tij. Korrigjoni skutat që nuk ju duhet ngjyrosje – qendra e shërbimit do të ketë nevojë për më shumë kohë, dhe shpenzimet do të jenë të paarsyeshme të mëdha.

Është e thjeshtë për t’u përdorur, nuk ka nevojë për shumë përpjekje fizike, kështu që vajzat mund ta përdorin atë.

Heqja e skutatave është një proces që në shikim të parë mund të duket shumë e komplikuar, por ju do të keni ndonjëherë për të përfunduar atë punë, dhe me këtë set mendimi juaj do të ndryshojë.

Para aplikimit, vlen të hetohet në zgavrën dhe të përcaktohet se cili nga të tre shtesat e vakumit është më e përshtatshme për nxjerrjen.

1. Ngrohni ngjitësin në armë dhe vendoseni në shtojcën e tërheqjes

2. Instaloni shtojcën e tërheqjes në mes të çarjes

3. Mbajeni për 2-3 minuta derisa ngjitësi të jetë plotësisht i thatë

4. Vendosni veglën e urës në shtojcën e tërheqjes (skajet e urës mos qëndrojnë në zgavrën)

5. Kthejeni vidën për të siguruar urën në sipërfaqe, të ndaluar dhe tërhequr